x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Un suc delicios din trei ingrediente NATURALE poate preveni CANCERUL

Un suc delicios din trei ingrediente NATURALE poate preveni CANCERUL

24 Sep 2015   •   09:34
Un suc delicios din trei ingrediente NATURALE poate preveni CANCERUL

Un suc delicios din trei ingrediente poate preveni cancerul, bolile de rinichi și întărește sistemul imunitar. Acest suc din sfeclă, morcov și măr poate fi consumat pe durata întregului an, vegetalele fiind disponibile chiar și în sezonul rece, scrie www.healthyfoodhouse.com.

Sfecla are proprietăți anticancerigene puternice, fiind bogată în carotenoizi și acid folic. Este o rădăcină cu un conținut ridicat de antioxidanți care protejează împotriva radicalilor liberi, îmbătrânirii premature și bolilor.

Efectele acesteia sunt și mai puternice în combinație cu morcovul și mărul. Tot ce trebuie să faceți este să stoarceți o sfeclă roșie, doi morcovi și un măr.

Stoarceți sfecla și puneți sucul într-o sticlă. Lăsați-o pentru o oră în frigider și adăugați apoi sucul de măr și de morcov. Consumați amestecul cu jumătate de oră înainte de micul dejun.

Este foarte important să nu combinați cele trei ingrediente în același timp. După cum se precizează, este esențial ca sucul de sfeclă să stea în frigider pentru o oră pentru a-și pierde substanțele care ar putea dăuna organismului. Dacă nu urmați acest pas, există riscul să experimentați senzații de greață, amețeală și vomă.

Consumul acestui suc întărește sistemul imunitar, previne cancerul și bolile de rinichi. De asemenea, elimină toxinele din corp, ameliorează durerile menstruale și elimină colesterolul. 

×
Subiecte în articol: cancer