x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Aliatii nostri impotriva racelilor

Aliatii nostri impotriva racelilor

09 Dec 2004   •   00:00

Vitaminele si mineralele sunt componente de neinlocuit ale alimentatiei zilnice. Se stie ca organismul nostru nu reuseste intotdeauna sa le produca singur, motiv pentru care ele trebuie furnizate din alimentatie.

MAGDA MARINCOVICI

RECOMANDARE. Vitaminele, mineralele, extractele de plante sunt benefice sanatatii la orice varsta
Sunt insa perioade cand aportul de vitamine si minerale nu este acoperit de alimente. Pentru a completa necesarul de vitamine si minerale pe piata din tara noastra, se comercializeaza suplimente alimentare si vitamine pe baza de extracte din plante, care raspund problemelor de sanatate specifice fiecarei categorii de varsta, de sex, profesie etc. Sunt produse care stimuleaza imunitarea organismului, contribuind la cresterea rezistentei la boli infectioase propriii sezonului rece.

Prezenta vitaminelor si mineralelor in organism ne protejeaza de riscul aparitiei diferitelor boli. Studiile stiintifice demonstreaza legatura directa intre utilizarea zilnica a vitaminelor si scaderea incidentei bolilor cardiovasculare, tumorilor intestinale si a cancerului mamar. "Din pacate, in zilele noastre uitam adesea sa folosim darurile naturii care, pana nu demult, erau singurele mijloace eficiente in lupta impotriva bolilor", ne avertizeaza dr. Horia Valcu, directorul general Walmark.

NATURALE. O categorie aparte o reprezinta produsele naturale si extractele de plante, care ofera posibilitatea de a ne face si alti aliati pentru mentinerea sanatatii nu cu medicamente, ci apeland la surse naturale. Aceste produse nu fac decat sa readuca in actualitate ceea ce se stie de secole, si anume ca multe plante au un efect protector foarte ridicat impotriva multor boli.

PRODUSE. Multivitamine pentru adulti, pentru copii, preparate nutritive articulare, substante pentru slabit, extracte de plante pentru circulatie, preparate pentru sistemul venos periferic sunt principalele produse Walmark. Compania este prezenta in Romania din 1997, clasandu-se pe locul al doilea la categoria suplimentelor alimentare.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă