x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Homeopatia si gripa

Homeopatia si gripa

14 Oct 2004   •   00:00

Gripa este extrem de contagioasa. In plus, exista riscul ca in decursul unor toamne si ierni reci sa avem mai multe episoade de gripa. Impotriva acestor necazuri putem lupta cu ajutorul mijloacelor de preventie cum ar fi cele oferite de homeopatie.

MAGDA MARINCOVICI

Aceste produse prezinta multiple avantaje. Eficiente si naturale, formulele homeopatice de aparare contra virusurilor gripale reprezinta o veritabila alternativa la medicamente. Virusurile gripale sunt teribile. Ele pot sa va tintuiasca la pat cu febra mare, frisoane, dureri de cap si musculare… Sunt motive pentru care gripa chiar trebuie luata in serios. In special persoanele in varsta, suferinde de boli cronice, cum ar fi insuficienta cardiaca sau insuficienta respiratorie, pot fi afectate de complicatiile majore ale gripei.

AVANTAJE. Fara contraindicatii, efecte secundare, formulele homeopate reprezinta o solutie optima in cazul gripei. Aceste produse contin compusi naturali si sunt relativ accesibile din punct de vedere financiar. Homeopatia actioneaza in toate stadiile gripale, stimuleaza apararea organismului si este cu adevarat eficienta daca se respecta indicatiile medicului sau farmacistului.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă