x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Încă 18 cazuri de gripă AH1N1 în ultimele 24 de ore, totalul a ajuns la 1.158

Încă 18 cazuri de gripă AH1N1 în ultimele 24 de ore, totalul a ajuns la 1.158

13 Noi 2009   •   00:00

Alte 18 cazuri de gripă cu virus AH1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind înregistrate în judeţul Suceava, respectiv 11 cazuri, totalul îmbolnăvirilor ajungând la nivel naţional, până vineri la ora 12.00, la 1.158, informează Ministerul Sănătăţii.



Astfel, alte trei cazuri au fost confirmate în judeţul Botoşani, două în Iaşi şi câte un caz în Cluj şi Bucureşti. Ministerul Sănătăţii informează că miercuri şi joi au fost raportate dublu un număr de şase cazuri confirmate - pe de o parte cu laboratorul şi pe de altă parte pe criterii clinice şi legătură epidemiologică.

În acest context, s-a luat decizia suspendării cursurilor şcolare, pentru şapte zile, începând de vineri, în clasa a IX-a R1 din Liceul George Coşbuc, din Capitală, la clasa VII C a Şcolii Emil Racoviţă din Iaşi, a clasei a V-a de la Şcoala Generală Nr. 9 şi a clasei IX I de la Liceul Economic din Suceava.

Au fost diagnosticate cu gripa cu virus AH1N1 cadre medicale, în ultimele 24 de ore, în judeţele Botoşani - o asistentă şi un medic, Iaşi - un medic şi Suceava - o asistentă medicală.

×
Subiecte în articol: gripa porcina