x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

13 Apr 2006   •   00:00
GRIPA AVIARA. UNICEF pledeaza pentru luarea unor masuri de protectie in cazul copiilor care sunt primele victime ale gripei aviare, a anuntat Ann Veneman, directoarea UNICEF. Ea precizeaza ca: "Este foarte importanta crearea unor programe de educare a familiilor, astfel incat copiii sa nu intre in contact cu pasarile. Masurile se impun mai ales in cazul celor care au in gospodarie pasari si care locuiesc in apropierea focarelor de gripa aviara". H5N1 a provocat moartea a peste 100 de persoane, majoritatea copii.

TRATAMENT. Celulita, bolile cardiace si acneea ar putea fi in curand tratate cu un nou tip de laser, pus la punct de cercetatorii americani de la Massachusetts General Hospital. Laserul este capabil sa topeasca tesuturi adipoase fara a afecta pielea. Specialistii au declarat ca mai dureaza cativa ani pana la testarea acestui tratament pe pacienti umani.

STUDIU. In Anglia, doar 2% dintre femei sunt multumite de corpul lor, arata un studiu realizat de revista Grazia. La studiu au luat parte 5.000 de femei cu varsta medie de 34 de ani. Raspunsurile au aratat ca doar 54% sunt multumite de gleznele lor, in timp ce 87% s-au declarat nemultumite ca au coapsele groase. 79% dintre femeile intervievate sunt nefericite din cauza taliei, iar 65% sunt dezamagite de marimea si de forma sanilor. Fata este motiv de nemultumire pentru 59% dintre englezoaice.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă