x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

22 Oct 2005   •   00:00
CANCER. Utilizarea unui medicament previne, in proportie de 50%, recidiva cancerului la san, arata mai multe studii efectuate de cercetatorii americani si publicate in revista New England Journal of Medicine. "Acesta este probabil rezultatul celui mai spectaculos tratament impotriva cancerului pe care l-am monitorizat vreodata", a precizat dr. Richard Gelber.

ANIVERSARE. Sectia de recuperare neurologica din cadrul Spitalului Dimitrie Bagdasar - Bucuresti a sarbatorit ieri 30 de ani de existenta. Momentul a fost marcat printr-o sesiune aniversara la care au fost prezenti directorul spitalului, prof.dr. Vlad Ciurea, prof.dr. Mihai Zamfirescu din partea Academiei de Stiinte Medicale, doctorul Florin Exercian, fosti si actuali pacienti. Evaluarea activitatii sectiei de neurorecuperare din perspectiva a trei decenii de existenta a fost realizata de seful acesteia, dr. Ion Tudor. (Gabriela Antoniu)

FARMACII. Asociatia Retelelor de Farmacii din Romania (ARFR) considera ca proiectul de lege al farmaciei in formula propusa de Ministerul Sanatatii este anticonstitutionala, anticoncurential si cu implicatii sociale si economice majore. Daca legea va fi promulgata, reprezentantii asociatiei sunt hotarati sa actioneze in justitie Guvernul Romaniei. "Aceasta lege descurajeaza investitorii si este discriminatorie fata de retelele de farmacii definindu-le drept monopol", arata ARFR.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă