x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

26 Sep 2005   •   00:00
ASTM. Unul din cinci cazuri noi de astm este provocat de produsele de curatat casa si de odorizantele de camera. O echipa de cercetatori condusa de Jan-Paul Zock, de la Institutul de Cercetari Medicale din Barcelona, a prezentat concluziile unui studiu privind impactul produselor de curatat casa (sprayuri si odorizante de mobila, de geamuri sau covoare) asupra sanatatii. In cazul celor care utilizeaza astfel de produse zilnic, riscul de imbolnavire este de 70 %.

INTOXICATI. O familie din judetul Iasi a ajuns in stare grava la spital dupa ce a mancat ciuperci cumparate din piata, transmite Rompres. Cea mai afectata este fiica familiei, in varsta de 15 ani, care a fost dusa la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului "Sfanta Maria" din Iasi. Parintii fetei se afla sub supraveghere medicala la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic de Urgente. Acesta este cel de-al 41-lea caz de intoxicatie cu ciuperci, in aceasta luna.

CONGRES. In perioada 22-25 septembrie, Societatea Romana de Homeopatie a organizat la Bucuresti cel de-al XX-lea Congres National de Homeopatie. La eveniment a fost prezent si medicul homeopat Frederik Schroyens, autorul celui mai performant program informatizat de homeopatie. In acest moment, in Romania exista aproximativ 3.000 de medici homeopati, de diverse specialitati clinice (medici de familie, orelisti, oftalmologi, pediatri), care prescriu remedii homeopatice ca tratament adjuvant sau complementar.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă