x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Maini ce redau pofta de viata

Maini ce redau pofta de viata

27 Oct 2004   •   00:00

Tiberiu Molnar nu exclude tratamentul alopat, nu foloseste substante injectabile sau orale, nu-ti impune un regim alimentar. El reechilibreaza energetic si reda cheful de viata. Astfel, te ajuta sa scapi de boala.

MAGDA MARINCOVICI

Dora a venit pe lume cu 47 de cromozomi in loc de 46. Aceasta aberatie cromozomica numita Sindromul lui Down sau trisomie se traduce prin handicap mintal si aspect fizic asemanator mongolilor.

COPII. Mama Dorei este avocat, dar vorbeste despre afectiunea fetitei ei ca un medic. A citit cam tot ce i-a cazut in maini despre aceasta boala. Stie foarte bine ca nu sunt tratamente specifice, dar ca, printr-un ajutor specializat primit in prima parte a copilariei, calitatea vietii Dorei poate fi ameliorata. Va merge sigur la cresa si probabil la scoala, alaturi de ceilalti copii.

Dora abia a implinit doi ani si merge sistematic la logoped, neuropsihiatru... Aceste tratamente sunt dublate de sedintele de bioenergoterapie efectuate de Tiberiu Molnar. Inainte de a implini un an, Dora a inceput aceste sedinte. "Nu le-am spus medicilor alopati de bioenergoterapie. Unii dintre ei sunt mai rezervati in ceea ce priveste medicina traditionala. Am intrerupt sedintele si le-am reluat. De atunci si-a dat drumul la mers, doarme mai bine, iar puseele de temperatura s-au rarit", spune mama Dorei.

Pentru Tiberiu Molnar, copiii sunt pacientii ideali. Sedintele sunt ca o joaca in care copilul intra rapid. "Cu cei mici am lucrat de la 17 ani. Ei raspund foarte bine la bioenergoterapie, deoarece nu se gandesc ca adultul cu suspiciune."

Din totalul pacientilor programati intr-o saptamana, 10-15 sunt copii, majoritatea cu epilepsie. "Aceasta afectiune raspunde foarte bine la bioenergoterapie. Am obtinut rezultate foarte bune, mai ales la copii. Si medicii alopati recunosc meritul bioenergoterapiei in ameliorarea crizelor. In fond, organismul functioneaza pe baza de electricitate, epilepsia fiind o bulversare majora in campul electromagnetic", afirma Tiberiu Molnar.

ADULTI. Sotii Janeta si Mihai Iliescu au peste 70 de ani. Sunt vioi si, asa cum marturisesc, "au din nou pofta de viata". N-au copii care sa le fie aproape in caz de boala. Asa ca de doua ori pe an fac toate analizele si de doi ani vin la Tiberiu Molnar. Mihai Iliescu a facut 14 ani de inchisoare grea ca detinut politic. A iesit de acolo cu hepatita C si doua tumori benigne la sani. "Mi s-a recomandat extirparea tumorilor si, pentru hepatita C, tratament cu interferon, medicament care produce multe efecte secundare si nu prea da rezultate in cazul varstnicilor." Mihai Iliescu a implinit 76 de ani si i se citeste buna dispozitie pe chip. Urmeaza tratamente cu medicamente naturiste si simte ca isi fac efectul mult mai bine de cand Tiberiu Molnar l-a reechilibrat energetic. Aceeasi buna dispozitie se observa si la Janeta Iliescu. "Analizele au rezultate in limite normale, gratie acestor sedinte, desi aveam probleme cu ficatul, vezica biliara, tiroida si inima."

ZONA ZOSTER. Bolile de care sufera Ion Otomega sunt dintre cele de care rar scapi cu medicamente. Are rinita alergica, probleme cu imunitatea si Zona Zoster. Ion Otomega are 46 de ani si este convins ca pierderea sotiei l-a sensibilizat foarte mult. Din 2000 se lupta cu Zona Zoster. "Am fost internat, nu stiu ce tratamente n-am facut. Dar la scurt timp reapare o usoara eruptie, cu dureri mari. Imi dadeau medicamente pentru eruptia de pe piele, dar nu pentru vindecarea in profunzime a bolii", spune Ion Otomega. A fost pana acum la sase sedinte de bioenergoterapie la Tiberiu Molnar si pentru prima data de cand are Zona Zoster "n-am mai avut dureri", povesteste Ion Otomega.

CANCER

"Cancerul la san, la femei, si cancerul plamanilor, la barbati, sunt neoplaziile cel mai des intalnite, in unele cazuri reusind ameliorari vizibile. Din cauza stresului am multi pacienti cu ulcer si tulburari tiroidiene" - Tiberiu Molnar, bioenergoterapeut

ZONA ZOSTER

"Dupa numai sase sedinte de bioenergoterapie, in sfarsit am simtit ca ma lasa durerile specifice Zonei Zoster. Ele deveneau insuportabile mai ales cand se schimba timpul. Si rinita alergica m-a mai lasat" - Ion Otomega, Pacient

AFECTIUNI FRECVENTE

Majoritatea adultilor care se programeaza la cabinetul lui Tiberiu Molnar (tel. 430.35.73, 0722.55.88.76) au probleme cu coloana vertebrala (lombosciatica, hernie de disc). "Una din trei persoane acuza dureri de spate, pentru ca aceasta parte a organismului este foarte solicitata si afectata de schimbarile de temperatura. Estetic, imi place moda cu mijlocul neacoperit, dar ea este periculoasa pentru sanatatea tinerelor", precizeaza Tiberiu Molnar. De asemenea, frecvente sunt tulburarile intestinale, cauzate de "chimicalele din alimente, legume, in special din salata". 60%-70% dintre femeile care vin la consultatii au fibrom, chist ovarian si in cazul a peste 70% dintre aceste paciente, Tiberiu Molnar a obtinut rezultate bune.
×