x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Premii - Studiul ficatului

Premii - Studiul ficatului

26 Dec 2004   •   00:00

Asociatia Romana pentru Studiului Ficatului a acordat premiile pe anul 2004. Premiile au fost inmanate de catre soprana Mariana Nicolescu, Radu Varia si conducerea ARSF.


MAGDA MARINCOVICI

Presedintele ARSF, profesorul doctor Mihai Voiculescu, ne-a declarat ca "aceste premii marcheaza prestigioasa activitate derulata in l ce a trecut de personalitati din domeniul medical".

Premiul pentru activitate publicistica in domeniul hepatologiei a revenit prof. dr. Mircea Grigorescu, de la Clinica Medicala III de la UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, pentru lucrarea "Tratat de hepatologie", publicat la Editura Medicala Nationala. Prof. dr. Domenico Forti, de la Spitalul Niguarda Ca’Garanda Milano, a fost premiat pentru sustinerea programului de transplant hepatic, iar dr. Antonio Rampoldi, de la acelasi spital milanez, si prof. dr. Serban Georgescu, de la Institutul Clinic Fundeni, au primit premii pentru promovarea unor metode moderne. Tinerii medici Elena Rusu, Diana-Silvia Micu si Simona Ioanitescu de la Centrul de Medicina Interna si Nefrologie Fundeni au fost premiati pentru contributia adusa la introducerea si promovarea metodei de dializa hepatica.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă