x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Soluţii - Cum să oprim îmbătrînirea

Soluţii - Cum să oprim îmbătrînirea

de Steluta Indrei    |    26 Mai 2008   •   00:00

Jurnalul Naţional vă oferă mîine volumul "Cum să oprim îmbătrînirea: un plan radical pentru a rămîne tînăr şi a face reversibil procesul de îmbătrînire" de Jean Carper, jurnalist cunoscut în domeniul sănătăţii şi nutriţiei. Volumul apărut la Editura Curtea Veche vă dezvăluie stilul de viaţă care vă menţine tînăr.



Jurnalul Naţional vă oferă mîine volumul "Cum să oprim îmbătrînirea: un plan radical pentru a rămîne tînăr şi a face reversibil procesul de îmbătrînire" de Jean Carper, jurnalist cunoscut în domeniul sănătăţii şi nutriţiei. Volumul apărut la Editura Curtea Veche vă dezvăluie stilul de viaţă care vă menţine tînăr. În această carte, bestseller, veţi descoperi toate substanţele nutritive şi dozele necesare – confirmate ştiinţific – care încetinesc procesul de îmbătrînire. Iată cîţiva agenţi antiîmbătrînire prezentaţi pe larg în acest volum: "Vitamina pe care trebuie s-o luaţi pentru amînarea îmbătrînirii: vitamina E", "Cea mai bună vitamină pentru longevitate: vitamina C", "Antioxidantul complet împotriva îmbătrînirii – betacarotenul", "Unicul mineral care conservă tinereţea – seleniul", "O vedetă antică în lupta contra îmbătrînirii – usturoiul", "O farfurie plină cu miracole – fructele şi legumele".
Pentru volumul "Cum să oprim îmbătrînirea", Jean Carper a primit Premiul pentru excelenţă în jurnalism oferit de Asociaţia Americană pe Probleme de Îmbătrînire.

PARIU
"Este un pariu care s-ar putea dovedi mai valoros decît oricare altul – o viaţă mai lungă, mai puţină suferinţă, boală şi infirmitate şi mai multă fericire şi bucuria de a fi viu"
Jean Carper

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă