x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Sanatatea familiei Staruri sub bisturiu

Staruri sub bisturiu

de Magda Marincovici    |    10 Ian 2010   •   00:00
Staruri sub bisturiu
Sursa foto: /stockxpertcom

Nasul, buzele, pieptul, ridurile sunt principalele zone pe care starurile care se respectă le remodelează cu ajutorul bisturiului. Unele staruri mărturisesc nonşalant că au băgat averi în aceste operaţii de întinerire. În schimb, altele fac tot soiul de manevre penibile pentru a ascunde ceea ce se vede din cel mai îndepărtat colţ al planetei.



Neliniştită că are un soţ cu peste un deceniu şi jumătate mai mic decât ea, Demi Moore s-a străduit să reducă semnele lăsate cu geneorizitate de timp pe chipul ei. Soluţia: chirurgia estetică. Doar că tinerica Demi Moore, la cei 47 de ani, se isterizează ca-n filme atunci când vine vorba de a recunoaşte care este partea de contribuţie a chirurgiei estetice la ridicarea pomeţilor şi eliminarea ridurilor.

Stacy Ann Ferguson, cu numele de scenă Fergie, este solistă, compozitoare, actriţă şi rapperă. Dar carierea ei este surclasată de o altă performanţă: a remodelat cu bisturiul cam tot ce se putea: sâni, nas, pomeţi..., încât pe bună dreptate s-a pus întrebarea dacă i-a mai rămas ceva neretuşat... Şi Fergie nu are decât... 34 de ani! Ceea ce nu i se poate reproşa celebrei Michelle Pheiffer, trecută de 50 de ani, care şi-a dus deja nasul şi pomeţii la chirurg.

Dar în fruntea plutonului se menţine Nicole Kidman care a lăsat pe mâna chirurgului tot ce nu i-a plăcut. Adică: părul, nasul, pomeţii, buzele, fruntea, sânii... Şi poate aşa se explică veniturile considerabile încasate de Nicole din publicitatea la produse de înfrumuseţare ce poartă iniţiale consacrate. Şi tot aşa se mai explică faptul că "amicii" au asociat-o pe Nicole Kidman cu o frumuseţe rece, iar răutăcioşii, cu o frumuseţe de bisturiu. Chirurgia estetică a făcut-o star pe Pamela Anderson.

Unii critici de film s-au întrebat ce ar fi fost Pamela Anderson în maioul roşu fără sânii ei intraţi de mult în legendă. Actriţa s-a împrietenit de tânără cu bisturiul. Iar pentru buze şi pomeţi este adepta injecţiilor cu colagen.

De bisturiu s-a ajutat şi Victoria Beckham pentru a scăpa de multe kilograme, pentru a-şi rotunji pomeţii, a-şi mări, dar şi pentru a-şi micşora sânii. Cine a spus că doar femeile apelează la chirurgia estetică au greşit. Dovadă: Patrick Dempsey. Cu siguranţă Dempsey, fără ajutorul bisturiului n-ar fi putut niciodată să obţină maximum în rolul doctorului Mammour din serialul Grey's Anatomy.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă