x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Ştiri pe scurt

31 Mai 2010   •   00:00

31 mi 2010

FRACTURĂ
În legătură cu copilul de 9 ani decedat la patru zile după ce a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru a i se trata o fractură la antebraţul stâng, Raed Arafat, subsecretar de stat în MS, spune că: pacientul "a fost preluat de ortopedie, după care a fost transferat la chirugie pediatrică. A fost externat fără nici o intervenţie.
A revenit într-o stare gravă. Din câte am înţeles, a intervenit cangrena gazoasă, o infecţie foarte puternică". Poliţia Olt s-a autosesizat şi a demarat o anchetă pe baza concluziilor medico-legale şi a concluziilor Colegiului Medicilor, urmând să facă propuneri prin Parchet.

CAMPANIE
De la 1 iunie, Velvet Dental Clinics iniţiază campania de informare şi educare publică "Evaluează-ţi sănătatea dentară". Ultimul Eurobarometru al CE arată că românii se ocupă cel mai puţin de starea danturii lor: doar 34% merg la dentist cel puţin o dată pe an, peste 90% au o afecţiune a dinţilor.
Din 1 iunie, Velvet Dental Clinics îşi doreşte să schimbe această statistică. Prin această campanie îşi propune să-i aducă pe români pe scaunul dentistului. Să cunoască regulile de igienă orală şi să vină la un consult stomatologic o dată la 6 luni. Participanţii vor beneficia de consulaţii gratuite, radiografii panoramice, detartraj, de cupoane de reduceri pentru servicii.

×
Subiecte în articol: viaţă sănătoasă