x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cauți medicul potrivit? Uită de Google!

Cauți medicul potrivit? Uită de Google!

10 Mar 2022   •   12:57
Cauți medicul potrivit? Uită de Google!

MedAtlas este soluția digitală care aduce oamenii mai aproape de medici.

Și asta, în contextul în care accesul pacienților la servicii medicale de calitate este îngreunat de lipsa de transparență din sistemul de sănătate românesc.

Compania de web development KIKLAB își propune ca MedAtlas să devină cel mai relevant portal de căutare, dedicat sănătății, bazat pe informații transparente și complete.
 

MedAtlas este un instrument online care permite unui utilizator să găsească rapid și gratuit medicul potrivit din orașul de reședință sau din oricare oraș din România.

Și da, oferă rezultate mai relevante decât Google, în urma unei simple căutări.

 

Toate specialitățile medicale - de la cardiologie, urologie și endocrinologie, până la dentiști, psihologi sau pediatrii, se vor regăsi în această platformă medicală.

MedAtlas va lista clinicile medicale, cabinetele medicale individuale, spitalele, laboratoarele de analize medicale, laboratoarele de tehnică dentară, farmaciile, căminele de bătrâni, centrele de îngrijire paliativă, furnizori de echipamente medicale din fiecare județ, alături de un clasament reprezentativ al acestora bazat pe un scor de calitate.

 

Împreună, conectați pentru sănătate!

 

‘’Misiunea MedAtlas este de a face experiența de asistență medicală mai umană, folosind instrumente online. Călătoria pacientului ar trebui să fie facilă și plăcută și de aceea am dezvoltat MedAtlas: să-i ajutăm pe oameni să găsească cea mai bună îngrijire posibilă: oriunde și de oriunde, în București și în toată România, rapid și gratuit. Doar la câteva click-uri distanță, sunt medicii din apropierea locațiilor lor, cu referințele și datele de contact și, important, cu recomandările argumentate din partea altor pacienți.

Un meta-scor va fi calculat pentru fiecare unitate medicala, luand in calcul atat testimonialele de pe alte site-uri cat si alte informatii despre companie, informatii verificate si sincronizate din surse autorizate. Acest meta-scor nu va putea fi pacalit, astfel ca pacientii vor fi corect informati”, ne spune Cristian Pache, fondatorul platformei MedAtlas.

MedAtlas construiește încrederea pacienților în medici, prin recomandări!

MedAtlas este mai mult decât un portal de căutare pentru medici, clinici ori spitale.

Este și o platformă de evaluare a asistenței medicale bazată pe recenzii, care le permite oamenilor să se programeze la medicul care a câștigat încrederea altor pacienți.

MedAtlas, singurul loc în care pacienții își pot alege medicii!

Lansarea platformei MedAtlas se va face, inițial, pentru stomatologie și cuprinde sute de dentiști din toate județele țării, urmând ca toate specialitățile medicale să fie disponibile în cel mai scurt timp.

Utilizatorii platformei vor câștiga timp și bani și vor avea încredere că sănătatea lor va fi pe mâini bune.

Cristian Pache, fondatorul start-upului MedAtlas crede că digitalizarea este o soluție vitală pentru sănătate, iar conexiunea rapidă între utilizator și furnizorii de servicii medicale din România este un prim pas în dezvoltarea unei relații de fidelizare între medici și pacienți, cu multiple beneficii de ambele părți.

MedAtlas un partener digital pentru medici!

Cea mai nouă platformă medicală îi ajută pe profesioniștii din domeniul sănătății să își consolideze relația cu pacienții, sporindu-le vizibilitatea online, prin parteneriate personalizate.

Cu MedAtlas, medicii pot nu numai să-și îmbunătățească prezența online, să obțină noi clienți și să îi fidelizeze, ci și să-și dedice timpul pentru ceea ce contează cu adevărat: pacienții lor.

×