Clinica stomatologica DENT ESTET |
|
Plata lunara
Tratamentul este un chin in aceasta situatie si cercul vicios s-a format: "Nu ma duc la dentist pentru ca ma chinuieste!". Astfel se intampla, din pacate, la un procent ridicat al populatiei tarii noastre. Insa economia de piata a adus romanilor nu numai neajunsuri, ci si unele beneficii. Este stiut ca tratamentul stomatologic intr-o clinica moderna, echipata cu aparatura de ultima ora, nu este la indemana oricui. Si totusi, exista astfel de institutii de stomatologie care isi ofera serviciile unor firme sau chiar persoanelor fizice in cadrul asa-numitelor abonamente. Acestea constau in plata lunara a unei sume deloc mari, de-a lungul a cativa ani, si permit rezolvarea in acest interval de timp a celor mai multe dintre problemele dentare ale abonatului. Actualmente, aceste abonamente sunt foarte agreate de catre marile companii (si nu numai), care ofera in acest fel un bonus salariatilor lor, iar Dent Estet este una dintre cele mai solicitate clinici pentru acest serviciu.
Avantaje
Ce obtine de fapt abonatul de la clinica stomatologica prin acest contract? In primul rand multe manopere stomatologice gratuite, printre care si evaluari radiologice periodice, precum si servicii profilactice. In cazul lucrarilor protetice, abonamentul compenseaza un procent din costul acestora, restul urmand a fi suportat de catre pacient. Statutul abonatului in cadrul clinicii este ca acela al oricarui pacient, el urmand a fi tratat cu aceeasi atentie si cu aceleasi materiale de calitate de catre o echipa de medici cu specializari precise.
Citește pe Antena3.ro
STIATI CAâ¦.
|
|
|
HIPERSENSIBILITATE. Mai mult de 40 de milioane de americani resimt dureri de dinti provocate de erodarea smaltului si expunerea dentinei. Aceasta hipersensibilitate dentara se manifesta, in general, la cald sau la rece. Varsta inaintata, retractia gingiilor, interventiile chirurgicale asupra dintilor sau periajul cu paste de dinti cu efect de albire sau cu perii aspre pot provoca hipersensibilitatea dintilor. Ameliorarea acestui fenomen se poate face folosind o pasta pentru dinti sensibili si o periuta moale.
EREDITATE. Ordinea in care apar dintii este determinata de ereditate, arata o echipa de cercetatori britanici. Copiii mostenesc de la parinti acelasi "model" de eruptie a dintilor. De regula, primii apar incisivii centrali si cei laterali, iar peste 6-12 luni se dezvolta primii molari si dupa aceea caninii. In general, dintii de jos au tendinta de a aparea inainte de dintii de sus corespunzatori. In jurul varstei de 2 ani si putin dupa aceea, al doilea rand de molari completeaza setul celor 20 de dinti primari sau de lapte. INFECTIE. Parodontita (boala a gingiilor) afecteaza peste 90% dintre persoanele trecute de 60 de ani. Alimentatia bogata in zaharuri rafinate, nerespectarea igienei si evitarea controalelor stomatologice sunt factori care favorizeaza aparitia acestei boli. In cazul in care gingiile se indeparteaza de dinti si iau o culoare rosu intens, trebuie sa consultati medicul dentist, pentru ca puteti suferi de parodontita. Daca neglijati aceasta infectie, ea se agraveaza si poate provoca distrugeri ale dintilor si osului. |