x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate De ce fug furnicile de urzici şi albinele de gălbenele

De ce fug furnicile de urzici şi albinele de gălbenele

de Florin Condurateanu    |    18 Iun 2012   •   18:57
De ce fug furnicile de urzici şi albinele de gălbenele

Unele radiatii telurice, radiatii ale Pamantului nu fac bine organismului omenesc. Pe de alta parte exista plante care absorb radiatiile telurice. De exemplu, urzica care trebuie asezata sub patul copiilor. Observatiile din natura sunt tulburatoare. Furnicile sunt avantajate de radiatiile Pamantului. Acolo unde aceste radiatii sunt puternice apar musuroaie de furnici. Si albinelor le priiesc radiatiile Pamantului. S-a observat ca organizarea perfecta a albinelor este stimulata tot de radiatiile telurice. Cand, pe langa un musuroi cresc urzici, deci plante care neutralizeaza raditaiile Pamantului, furnicile fug. Si galbenelele neutralizeaza radiatiile Pamantului, vascul la fel. Roiurile de albine dispar din lanul de galbenele dand masura faptului ca galbenelele sunt plante antiradiatii.

Albinele zboara pe traseul radiatiilor Pamantului care le trezesc senzatii de confort. Si busuiocul distruge radiatiile Pamantului nefavorabile pentru om. La fel si cimbrul. Uleiurile eterice extrase din plante distrug si ele radiatiile. Spirulina, papura, trestia cresc in locurile unde radiatiile telurice sunt puternice. Sunt plante indicatoare pentru zona de radiatii.

Intr-un pom bolnav, care are excrescente "canceroase' incepe sa creacsa vascul pentru neutralizarea bolii copacului. Plantele care indica zona de radiatie mentionate mai sus au si proprietati anticancerose pe langa prorpietatile antiradiatii. De fapt, experienta existentei acestor radiatii ale Pamantului s-a transmis din gura-n gura. Taranii fac grajdul unde se culca animalele in ograda. In grajd, taranii construiesc ieslea in asa fel incat sa respecte directia in care vacutele se duc cu capul. De fapt, mai exista unele observatii. Se zice ca nu trebuie sa te culci cu capul in locul unde doarme pisica. Dar e bine sa te odihnesti cu capul in directia in care doarme cu botul catelul. N privinta uleiurilor aromate e bine de stiut ca toate aceste uleiuri eterice distrug radiatiile. Din unele uleiuri eterice se aleg si antibioticele naturale dovedindu-se ca au eficienta in lupta cu infectia. Avantajul antibioticelor naturale constituite din uleiurile aromate este ca bacteriile se obisnuiesc dupa o vreme cu antibioticele clasice in schimb microbii nu isi capata rezistenta la uleiurile aromate folosite ca antibiotice naturale.

×