x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Fiul rockerului Ozzy Osbourne a fost concediat imediat după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă

Fiul rockerului Ozzy Osbourne a fost concediat imediat după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă

22 Iun 2012   •   14:44
Fiul rockerului Ozzy Osbourne a fost concediat imediat după ce a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă

Imediat dupa dezvaluirea faptului ca este bolnav de scleroza multipla, in urma cu patru zile, Jack Osbourne, fiul rockerului Ozzy Osbourne, a fost concediat de televiziunea americana la care incepuse un nou proiect, conform Contact Music.

Jack Osbourne a spus in emisiunea mamei sale, The Talk, pe care Sharon Osbourne o realizeaza la CBS, ca s-a simtit jignit de gestul angajatorilor sai, mai ales ca acestia nici macar nu au binevoit sa il sune pentru a-i comunica decizia, ci doar i-au trimis un email.

"Am obtinut o slujba chiar in perioada in care am fost diagnosticat si compania nu a crezut ca pot duce la bun sfarsit aceasta slujba. Ceea ce m-a enervat cel mai mult a fost ca nu pot sa imi spuna mie ce pot si ce nu pot face. Nu m-au sunat in niciun moment. Totul s-a intamplat prin agenti si avocati - asta chiar m-a jignit", a spus Jack Osbourne, cunoscut datorita reality show-ului care prezenta viata familiei Osbourne.

Tabloidul britanic The Sun a dezaluit ca emsiunea de care vorbea Jack este Stars Earn Stripes, pe care fiul lui Ozzy Osbourne ar fi urmat sa o prezinte la postul NBC.

Jack Osbourne a dezvaluit la inceputul saptamanii ca a fost diagnosticat cu scleroza multipla, afectiune in urma careia si-a pierdut aproape total vederea la unul dintre ochi. In varsta de 26 de ani, Jack a decenit, in urma cu doua luni, tatal unei fetite, pe nume Pearl.

×