x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Passiflora luptă cu stresul

Passiflora luptă cu stresul

10 Mai 2016   •   18:30

Planta passiflora poate da o mână de ajutor în diminuarea stărilor de nervozitate, de agitaţie exagerată. Capsulele denumite Passiflora&­Magneziu sunt recomandate în alungarea stresului. Ele sunt un produs natural fără nici un ingre­dient chimic.

Coenzima Q10 și cătina pentru inimă

Coenzima Q 10 în ulei de cătină a cucerit medalia de aur la Târgul de invenţii de la Geneva. Această coenzimă amestecată cu miracu­loasa cătină este un sprijin pentru munca inimii, îmbunătăţeşte circu­laţia sanguină şi luptă cu periculoşii radicali liberi.

Merișorul protejează ficatul

Iată o recomandare pentru tratarea atât de răspânditului ficat gras, Capsulele de Hepamix protejează celula ficatului, aduce la normal funcţia de secreţie de bilă a ficatului. Formula inspirată este alcătuită din: silimarină, merişor, urzică, armurariu, L-ar­ginină.

Coacăz pentru guturai

Capsulele Coacăz Negru &Calciu sunt utile în alergii, stări inflama­torii, astm bronşic, rinite. Cu alte cuvinte, când facem guturai prea des, sau respiraţia e îngreunată de alergii sau astm, e bine să folosim aceste capsule dintr-o plantă binefăcătoare, cum este coacăzul negru, şi calciu.

×