x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Un simplu ceai făcut dintr-o banală plantă, ne ajută să ne menţinem silueta

Un simplu ceai făcut dintr-o banală plantă, ne ajută să ne menţinem silueta

28 Feb 2017   •   14:57
Un simplu ceai făcut dintr-o banală plantă, ne ajută să ne menţinem silueta

Ceaiul de soc se recomanda persoa­nelor care doresc sa sla­beasca si, mai ales, doam­nelor care vor sa-si men­tina silueta.

Banalul ceai din flori de soc are efecte extraordinare. Florile se culeg in pe­rioada de ma­xima inflo­rire si se usu­ca direct sub razele puter­nice ale soare­lui. In acest fel, florile vor rama­ne albe si se vor usca foarte bine (florile uscate la umbra au tendinta de inne­grire si chiar mu­ce­gaiesc, din cauza con­tinutului sporit de apa). Ceaiul din flori de soc are un efect usor laxativ, ajuta la eliminarea toxinelor, ajuta, de asemenea, la eliminarea apei din tesuturi si, din acest motiv, se foloseste ca medica­ment natural in obezitate, con­tri­buind la pierderea kilogra­melor. Ceaiul se pre­para prin infuzie, dintr-o lingura de flori la o cana de apa. Se beau 3-4 ceaiuri calde pe zi. Prima cana se bea la prima ora a diminetii, dupa care o juma­tate de ora nu se mai consuma nimic. 

×