x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Verdele, un calmant gratuit

Verdele, un calmant gratuit

18 Apr 2005   •   00:00

  • de VIORICA ROMASCU
  • TERAPII ALTERNATIVE
  • Culoarea verde proiectata asupra corpului nostru este de un real folos in restabilirea echilibrului fizic si psihic. In cazul unor boli, se recomanda directionarea acestei culori chiar spre zona afectata. Se poate face cu ajutorul luminii verzi sau chiar printr-o proiectie mentala, printr-o concentrare perfecta. Aceasta culoare subtila, benefica, poate ajuta in mare masura pana la vindecarea completa a oricarei forme de cancer. De multe ori, o unda luminoasa verde, dirijata adecvat, dupa ce a fost acumulata la nivelul aurei in tot organismul, poate elimina complet boala. Efectele benefice ale acestei culori se inregistreaza si in cazurile de carcinom mamar, dureri de cap, hipertensiune arteriala, insomnie, nevralgie, raceala la cap, sifilis, tulburari cardiace, ulcer. Folosind sistematic terapia cu aceasta culoare, succesul poate sa apara chiar acolo unde medicatia clasica a esuat.

    Scaderea presiunii sangvine

    Lumina verde mai poate fi utila in revitalizare generala, conferind corpului energie vitala. Verdele ajuta foarte mult si in cazurile de tulburari ale vederii.

    Este tonifianta si calmanta, exercita o putere de refacere extraordinara la nivelul structurii vitale subtile. Verdele este benefic persoanelor care se straduiesc sa se debaraseze de problemele emotionale negative. In cazurile de iritabilitate excesiva si de stres poate avea rolul de calmant.

    Preferinta pentru aceasta culoare indica o persoana o structura mobila, care se adapteaza cu usurinta in anumite conjuncturi problematice. Iar dificultatea de a opera cu aceasta culoare arata o rezistenta bolnavicioasa fata de orice transformare creatoare.

    Predominanta acestei culori in aura subtila a unei persoane poate arata predilectia lui spre egoism, flexibilitate launtrica, dorinta de a impresiona si de a obtine recunoastere.

    Dar dincolo de toate acestea, verdele poate avea efecte binefacatoare prin scaderea presiunii sangvine, dilatarea vaselor capilare, regenerarea structurii tesuturilor.

    BUNA DISPOZITIE. Cei care au in camera obiecte de culoare verde deschis sunt mai veseli, au o stare de spirit mai buna. Petele de culoare verde dintr-o incapere au un efect odihnitor asupra ochiului si o actiune benefica asupra functiilor inimii si plamanilor, stimuleaza sistemul nervos central si asigura o percepere mai buna a informatiilor. In acelasi timp, verdele este un bun remediu de eliminare a toxinelor din organism.

    ×