x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 10 motive ca să mănânci cireşe. Ce proprietăţi benefice au aceste fructe?

10 motive ca să mănânci cireşe. Ce proprietăţi benefice au aceste fructe?

07 Iun 2014   •   23:18
10 motive ca să mănânci cireşe. Ce proprietăţi benefice au aceste fructe?

 Cireşele îmbunătăţesc pofta de mâncare, întăresc vasele de sânge şi elimină substanţele nocive din organism.

Aceste fructe erau numite cu mult timp in urma “ciresele pasarilor” pentru ca oamenii au vazut ca vietatile cerului le prefera. Medicii spun ca sunt foarte utile mai ales ca sunt bine absorbite de organism.

1. Ciresele sunt bogate in provitamina A, vitamine B, vitamina C si D, fier, potasiu, sodiu, magneziu, calciu si fosfor. Ele activeaza procesele metabolice, imbunatateste pofta de mancare si functionarea creierului, avand un efect de consolidare generala asupra organismului.

2. Ciresele contin substante biologice active care normalizeaza coagularea sangelui. Ele au, de asemenea, un efect de intarire generala asupra organismului.Imaginea.Info

3. Soiurile maro contin multe carotenoide si antocianine – flavonoide, care consolideaza peretii vaselor de sange. Prin urmare, ciresele sunt considerate bune in prevenirea vanatailor si reducerea tensiunii arteriale in hipertensiune arteriala.

Citeste continuarea pe RevistaFelicia.Ro




×
Subiecte în articol: felicia cireşe