x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare 19 ANTIBIOTICE NATURALE pe care le poți găsi la tine în cămară. CUM SĂ LUPȚI EFICIENT CU INFECȚIILE

19 ANTIBIOTICE NATURALE pe care le poți găsi la tine în cămară. CUM SĂ LUPȚI EFICIENT CU INFECȚIILE

15 Oct 2015   •   11:36
19 ANTIBIOTICE NATURALE pe care le poți găsi la tine în cămară. CUM SĂ LUPȚI EFICIENT CU INFECȚIILE

Antibioticele moderne au distrus imunitatea naturală, iar utilizarea lor excesivă a devenit recent o epidemie. Antibioticele din farmacie distrug bacteriile folositoare din intestinele noastre şi conduc la crearea de superbacterii nocive, care sunt extrem de rezistente la medicamentele prescrise.

În loc să continuăm diminuarea capacităţii naturale a organismului de a se opune multor boli, putem folosi ca antibiotice produse naturale şi ierburi. Mai jos găsiţi cele mai populare produse naturale, care au proprietăţi antibiotice.

Ceapa
Ceapa are proprietăţi antibacteriene, antiseptice şi, în general, întăreşte sănătatea. Strămoşii noştri credeau că dacă omul va suge ceapă crudă se va vindeca, deoarece poate absorbi boala direct din organism. În scopul protejării casei de bacterii nedorite şi microbi, puteţi ţine ceapă tocată pe o farfurie.

Varza
Varza are proprietăţi antimicrobiene, poate distruge toate tipurile de bacterii malefice. Interesant este faptul că proprietăţile benefice ale verzei cresc în timpul fermentaţiei sale. 

Mierea
Oamenii de ştiinţă au descoperit că mierea conţine un ingredient secret numit defensin - 1, care este o proteină adăugată de albine în miere la producerea sa. Mierea este un antibiotic natural, care distruge bacteriile nocive şi protejează organismul împotriva bolilor.

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

×