x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Alimentele care distrug sănătatea bărbaților și ce e indicat să consume

Alimentele care distrug sănătatea bărbaților și ce e indicat să consume

06 Sep 2020   •   21:34
Alimentele care distrug sănătatea bărbaților și ce e indicat să consume

Unele alimente sunt atât de nesănătoase încât nutriţioniştii nu recomandă consumul lor.

Experţi în nutriţie au întocmit un clasament al alimentelor care distrug sănătatea bărbaţilor. Nutriţioniştii fac câteva recomandări cu privire la alimentele care ar trebui evitate de către bărbaţi, pentru a fi cât mai sănătoşi.

Proteinele, grăsimile animale și fibrele sunt cele mai sănătoase alimente recomandate în special bărbaților, a precizat nutriţionistul, dietetician Aleksei Kovalikov, din Rusia, explicând că, în cazul în care grăsimile animale lipsesc din dietă, bărbații produc mai puțin testosteron.

Expertul a avertizat că, în cazul în care se remarcă o carenţă de proteine, grăsimi animale și fibre în organism, persoana crește rapid în greutate şi are mai multe disfuncţii sexuale.

„Dacă un bărbat nu asimilează grăsimile animale, iar soția sa îi găteşte exclusiv cu ulei de măsline, atunci bărbatul respectiv va avea numeroase disfuncţii sexuale”, a specificat Kovalkov, potrivit Sport24.ru.

Fructele de mare, spanacul, legumele și nucile sunt, de asemenea, recomandate pentru bărbați.

Kovalikov le recomandă bărbaților să evite consumul de.......

Citește mai departe AICI

×