Nu este doar aroma oțetului, care este atrăgătoare pentru consumatori. Este vorba și despre beneficii aduse sănătații prin consumarea murăturilor.
Pe lângă bunătatea legumelor, pot exista și alte beneficii pentru sănătate pentru a le consuma.
Știați că în timpul procesului de decapare, odată ce borcanul este sigilat, oțetul face ca fructele și legumele să fermenteze anaerob.
În esență, elementele mai dificile ale alimentelor încep să se descompună și ajută organismul să absoarbă mai ușor vitaminele și mineralele din aceste produse.
Acest proces de fermentare este benefic pentru om. Murăturile se remarcă ca legume aromate, cu conținut scăzut de calorii și bogate în vitamina K.
Există atât de multe murături cu nutrienți abundenți disponibili care pot ajuta corpul nostru în diferite moduri. Să analizăm detaliat beneficiile. (PM)
Mâncărurile preparate..............
Citește mai departe aici despre subiectul: MURĂTURILE ȘI SĂNĂTATEA