x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Bucharest Food Festival: Târg cu alimente eco

Bucharest Food Festival: Târg cu alimente eco

de Florina Zainescu    |    18 Oct 2008   •   00:00
Bucharest Food Festival: Târg cu alimente eco

Miere, sucuri, ceaiuri, paste făinoase, ouă, pâine, cozonaci, dulceţuri, zacuscă, brânzeturi, delicatese din carne de melc şi multe alte alimente ecologice vă aşteaptă la Bucharest Food Festival.



Miere, sucuri, ceaiuri, paste făinoase, ouă, pâine, cozonaci, dulceţuri, zacuscă, brânzeturi, delicatese din carne de melc şi multe alte alimente ecologice vă aşteaptă la Bucharest Food Festival.
Parcul din Piaţa Unirii din Capitală găzduieşte până duminică prima ediţie a Bucharest Food Festival. O manifestare de la care nu lipseşte mâncarea ecologică, fără chimicale.
Gospodarii bio din zona Sibiului, reuniţi în Cooperativa Biocoop, au venit la târg cu o mulţime de bunătăţi preparate în casă din ingrediente 100% ecologice: brânzeturi de vacă şi de capră, dulceţuri de prune, coarne, trandafiri sau fructe de pădure, zacuscă, cozonaci şi pâine, condimente, ceaiuri. Preţurile? Păi un borcan de zacuscă costă 15 lei, unul de dulceaţă 10-15 lei şi aşa mai departe. Făină, pâine şi produse de patiserie eco oferă şi firmele Naturalia şi Shalom Bio Food. Vreţi un borcan cu miere bună sau polen de la albine netratate cu antibiotice şi "hrănite” cu polen nepoluat? Nu mai puţin de cinci apicultori ecologici se vor oferi să vă servească. Din ofertă nu lipsesc tofu eco de la Inedit, brânzeturi din lapte de vacă de la Asociaţia Valea Asăului şi o multitudine de ceaiuri eco din plante medicinale aduse de firma băcăoană Farmacia Naturii. Pentru consumatorii eco cu gusturi fine, dar şi pentru cei cărora le plac experimentele culinare, Escar Prod a adus melci şi diverse preparate din cărniţa acestora. Şi magazinul bio Leacul din Capitală este prezent cu o varietate de sucuri, paste făinoase, ceaiuri, condimente, dulciuri, fructe uscate, mălai şi câte şi mai câte. De asemenea, la Bucharest Food Festival participă şi un nou magazin bio – Natura Food, şi importatorul şi distribuitorul Natura Land. Intrarea la Bucharest Food Festival costă 10 lei, iar programul este de la 12:00 la 22:00.

ÎNCĂ UN EVENIMENT
Duminică, eco-gurmanzii sunt aşteptaţi şi la Târgul agricol de toamnă organizat în Piaţa Constituţiei. Pe lângă produse convenţionale, organizatorul evenimentului, Ministerul Agriculturii, promite că vor fi şi alimente ecologice.

×
Subiecte în articol: bio food food festival bucharest food