x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Ce se întâmplă dacă bei zilnic suc de morcovi? Un experiment real

Ce se întâmplă dacă bei zilnic suc de morcovi? Un experiment real

22 Iul 2016   •   17:31
 Ce se întâmplă dacă bei zilnic suc de morcovi? Un experiment real

Efectele sunt uimitoare pentru corp dacă obişnuieşti să consumi zilnic suc de morcovi! Descoperă povestea unei femei care a făcut acest experiment şi s-a vindecat de cancer, scrie eva.ro.

După ce a fost diagnosticată în 2012 cu cancer la colon (stadiul 3) şi operată, o celebră autoare de cărţi pentru copii, Ann Cameron, a refuzat să facă şi chimioterapie. Totul a decurs bine o jumătate de an, femeia s-a simţit bine, însă la o tomografie făcută de control medicul a depistat tumori canceroase în plămâni care avansau foarte rapid.

"Oncologul meu mi-a spus că radioterapia nu mi-ar fi de folos şi mi-a recomandat chimioterapia pentru a încetini evoluţia tumorilor. Însă, nici chimioterapia nu avea mari şanse de reuşită în cazul meu să mă vindece de cancer, după cum mi-a spus oncologul. Am întrebat un chirurg despre şansele mele de supravieţuire şi mi-a spus că indiferent dacă aleg să fac sau nu chimioterapie aş mai avea de trăit 2-3 ani", scrie Ann Cameron în cartea sa "Curing Cancer with Carrots".

Luptându-se de ani buni cu anemia încă înainte de a fi diagnosticată cu cancer, Ann a refuzat să facă chimioterapie, cu atît mai mult cu cât nu avea şanse să o vindece de cancer. După mai multe cercetări pe care le-a făcut, Ann a luat hotărârea să consume zilnic suc de morcovi despre care citise că are un efect antiinflamator foarte puternic şi a dat rezultate în cazul altor persoane diagnosticate cu cancer.

Mai multe, pe eva.ro.

×
Subiecte în articol: morcovi suc de morcovi