x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Ceai-minune pentru sistemul nervos

Ceai-minune pentru sistemul nervos

20 Iun 2022   •   08:25
Ceai-minune pentru sistemul nervos

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut și invitat permanent al emisiunii „Adevăruri Ascunse”, ne-a dezvăluit rețeta ceaiului care liniștește sistemul nervos.

„Crăița se numea țigăncușă la mine la țară. Ceaiul se face într-un borcan de jumătate de litru. Să ținem cont: se pun un pahar de apă și o floricică, fără codiță, doar cu semințe. Florile le putem consuma și uscate, și proaspete. Secretul ceaiului este să nu fie concentrat. Dacă e prea concentrat ne poate face rău. Se bea câte un sfert de pahar de 3-4 ori pe zi. Ne ajută pentru funcționalitatea bilei, pentru diabet, pentru a întări vasele de sânge și pentru liniștirea sistemului nervos. E bun pentru creșterea părului și ameliorează vitiligo”, a spus Lidia Fecioru.

Terapeuta a mai dezvăluit o rețetă, tot cu aceleași rezultate: „Se mai pot lua două floricele de crăiță la un pahar de apă, care se fierb la foc mic timp de 5-7 minute. Strecurăm și bem jumătate de pahar de 3 ori pe zi o lună întreagă. Apoi ne putem face niște analize și vom vedea rezultatele”.

×
Subiecte în articol: lidia fecioru