x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să arzi caloriile cu ceai de ghimbir

Cum să arzi caloriile cu ceai de ghimbir

17 Aug 2016   •   21:36
Cum să arzi caloriile cu ceai de ghimbir

Chiar dacă ținem diete și mâncăm sănătos, grăsimea de pe abdomen este cel mai greu de eliminat atunci când vine vorba de slăbit. Și, pentru că oferă rezultate pe termen scurt, trebuie să apelăm la alte ingrediente care să ne ajute să slăbim, iar ghimbirul este unul dintre ele, scrie clickpentrufemei.ro.

Cheia pentru combaterea grăsimii de pe abdomen este stimularea metabolismului prin dietă, exerciții fizice, și alte obiceiuri sănătoase. Unul dintre ele este eliminarea toxinelor din organism și stimularea funcțiilor organelor precum ficatul, care procesează grăsimea și zahărul.

Totodată, includerea de anumite ingrediente în dietă ajută foarte mult, deoarece elimină toxinele și grăsimea abdominală. Rădăcina de ghimbir este una dintre ele și trebuie adăugată în regimul alimentar.


Cum ajută rădăcina de ghimbir în procesul de slăbit:

Ghimbirul este un aliment medicinal, folosit de secole pentru tratarea afecțiunilor. Proprietățile antiinflamatorii și antioxidante pe care le are stimulează procesul de digestie, scade nivelul colesterolului rău, și elimină toxinele prezente în organism.

Ghimbirul poate fi adăugat în foarte multe rețete de mâncăruri. Acesta ajută la stimularea metabolismului și arderea grăsimilor de pe abdomen și, în plus, are efect diuretic și previne inflamația. Unul dintre avantajele ghimbirului este că nu are multe calorii, și poate fi combinat cu alte ingrediente.

×
Subiecte în articol: ghumbir ceai de ghimbir slabit dieta