x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum să slăbești ușor după 30 de ani

Cum să slăbești ușor după 30 de ani

09 Mai 2016   •   11:37
Cum să slăbești ușor după 30 de ani

Nu mai ai metabolismul de la 20 de ani și îți este mult mai greu să slăbești. Fiecare kilogram în plus de care scapi e o adevărată victorie. Ei bine, am o veste bună. Există o dietă special creată pentru persoanele trecute de 30 de ani, scrie clicksanatate.ro. Iată despre ce este vorba:

În primul rând, ai nevoie de un mixt făcut dintr-o linguriță de miere, două lingurițe de oțet și un pahar cu apă la temperatura camerei. Acest amestec trebuie consumat înaintea celor 3 mese principale, pentru ca grăsimile să nu mai fie asimilate în organism.
 
Ce poți să bei
 
Ai voie să bei apă plată (nu și minerală) și cam atât. Însă, dacă nu poți să trăiești fără cafea, poți consuma această licoare dimineața, doar după ce ai băut mixul de mai sus, și musai neîndulcită.
 
Nu cred că trebuie să mai spun că sucurile acidulate și alcoolul sunt pe lista cu alimentele de care nu ai voie să te atingi dacă vrei să îți recapeți silueta. Însă, ceea ce nu știi este că nu ai voie nici prea multe sucuri de fructe, chiar dacă vorbim de unele făcute în casă. Poți opta pentru sucuri din măr, portocală, lămâie, grapefruit și pepene. Nu alege și alte fructe!
 
Ce poți să mănânci
 
Acum că ne-am lămurit ce ai voie să bei, hai să vedem ce poți să mănânci. Dimineața este recomandat să consumi un pahar de iaurt cu cu fulgi de ovaz, iar la gustare poți alege un grapefruit sau o portocală. La prânz, poți alege – în general, salată de legume cu 100 de grame de friptură (poți alege pui sau vită). Iar la cină, legume înăbușite (conopidă, broccoli, roșii) și 100 de grame de pește.

×
Subiecte în articol: metabolism slabit regim dieta