x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Iute la gust, iute în tratarea bolilor. 100 de motive să mănânci ARDEI IUTE, chiar și în ceai sau dulceață!

Iute la gust, iute în tratarea bolilor. 100 de motive să mănânci ARDEI IUTE, chiar și în ceai sau dulceață!

27 Aug 2015   •   08:27
Iute la gust, iute în tratarea bolilor. 100 de motive să mănânci ARDEI IUTE, chiar și în ceai sau dulceață!

Gustul său usturător şi picant face ca ardeiul iute să nu fie tolerat de foarte mulţi oameni, însă beneficiile acestuia asupra sănătăţii sunt incredibile.

Capsaicina, cea care dă iuțeala ardeilor, este o substanţă foarte eficientă în prevenirea şi tratarea multor boli.
Ardeiul iute poate contribui la distrugerea celulelor canceroase din prostată, plămâni, pancreas şi poate opri un atac de cord în maxim 30 de secunde.

Citeste si
Miraculoasa întâmplare a veniri mâinii Sfântului Nicolae la Mihai Viteazul 

Efectele miraculoase ale ardeiului iute se regăsesc şi la nivelul sistemului circulator, acesta alimentând elementele vitale din structura celulară a capilarelor, venelor, arterelor şi echilibrând tensiunea arterială.

Dacă aveţi febră, adaugaţi ardei iute în mâncare. Ingredientul picant din ardei vă va face să transpiraţi, accelerând circulatia sângelui.
Ardeiul iute roşu aprins are un conţinut ridicat de betacaroten sau provitamina A.

Două linguriţe de ardei iute pisat, ...........................

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

×