x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Leacul minune al Lidiei Fecioru pentru tratarea transpirației excesive sau a bufeurilor

Leacul minune al Lidiei Fecioru pentru tratarea transpirației excesive sau a bufeurilor

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2024   •   10:20
Leacul minune al Lidiei Fecioru pentru tratarea transpirației excesive sau a bufeurilor
Sursa foto: Captura Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit la Adevăruri Ascunse un leac simplu, dar eficient pentru femeile care se confruntă cu bufeuri în perioada de premenopauză și menopauză, dar eficient și persoanelor care se confruntă cu transpirația excesivă.

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, ceaiul din frunze de dafin este eficient în cazul în care ne confruntăm cu transpirația excesivă sau cu bufeuri, în cazul femeilor aflate la menopauză.

”Mă gândeam la bufeurile pe care le au săracile femei în perioada de premenopauză, de menopauză, dar sunt și cei care au un o transpirație excesivă. Din cauza asta noi pierdem foarte multe săruri din corp prin transpirația pe care o avem. Cel mai bun și cel mai bun pentru acest lucru este ceaiul din frunză de dafin.

Încercați să beți ceaiul din frunză de dafin și o să vedeți ce minunat e.

Mai puteți face picăturile de esență de frunză de dafin, adică ulei esențial și vă puteți face acasă singuri cu un pic de unsoare de untură și să adăugați un pic de miere și faceți-vă un unguient pentru încheieturi, pentru că e foarte bun pentru genunchi și mâini. 

Ceaiul din frunză de dafin se prepară în felul următor: Deci punem câteva frunze într-un borcan și turnăm apă peste el un pahar și jumătate acolo, deasupra la trei-patru frunze și lăsăm la măcerat patru ore. Deci infuzie patru ore și după aceea îl bem”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevărurii ascunse.

×
Subiecte în articol: lidia fecioru transpiraţie bufeuri leac