x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Pentru cel mai odihnitor somn, înainte de culcare trebuie să consumați...

Pentru cel mai odihnitor somn, înainte de culcare trebuie să consumați...

24 Dec 2015   •   18:22
Pentru cel mai odihnitor somn, înainte de culcare trebuie să consumați...

Oboseala este una din problemele cu care ne confruntăm cu toții, aproape în fiecare zi. Majoritatea oamenilor nu dorm mai mult de 6-7 ore pe noapte, în ciuda recomandărilor medicale care atrag atenția asupra faptului că sunt necesare 8 ore de odihnă.

Și contrar a ceea ce am crede, cofeina nu reprezintă decât o soluție temporară, care nu poate înlocui orele de somn pierdute.

Există, totuși, un remediu natural pentru cazurile de extenuare, pe care îl putem prepara în propria bucătărie, informează HealthyFoodHouse.com. Ingredientul secret al acestui „tratament” este sarea de Himalaya.

Sarea de Himalaya are numeroase beneficii asupra stării de sănătate: echilibrează nivelul melatoninei, ajută în cazurile de depresie și poate fi de un real ajutor în procesul de slăbire.

Tot ce trebuie să faceți este să combinați cinci lingurițe de miere organică cu o linguriță de sare de Himalaya într-un recipient de sticlă. În fiecare seara, înainte de culcare puneți sub limbă o cantitate mică de amestec. Rezultatele vă vor uimi!

×