Batoanele nuga-marţipan Allos ChocoConfiserie sînt o delicioasă combinaţie de nuga fină şi marţipan obţinute din miere.
Batoanele nuga-marţipan Allos ChocoConfiserie sînt o delicioasă combinaţie de nuga fină şi marţipan obţinute din miere. Batoanele mai conţin alune şi migdale şi sînt învelite în ciocolată neagră. Ingredientele folosite la prepararea acestor dulciuri sînt: miere de albine, 30% ciocolată neagră obţinută din masă de cacao, un pic de zahăr de trestie şi unt de cacao, 25% migdale şi 6% alune. Ciocolata neagră conţine minimum 70% cacao. Toate ingredientele provin din culturi organice. 100 de grame de produs conţin, în medie, 465 kcal, 9,1 grame de proteine, 35,7 grame de carbohidraţi şi 31,8 grame de grăsimi.
ATENŢIE. Termenii biologic, organic, ecologic, precum şi prescurtări ale acestora – bio, eco – desemnează acelaşi tip de produse, fără chimicale. Termenul “organic” este folosit în special de popoarele de limbă engleză, cel “bio” se foloseşte în mai multe ţări europene printre care Bulgaria, Franţa, Italia, Olanda şi Portugalia, în timp ce în România se foloseşte “ecologic”, la fel în ca în Suedia, Slovacia, Polonia şi în alte cîteva ţări.