x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei: Baton cu ciocolată neagră şi nuga

Produsul zilei: Baton cu ciocolată neagră şi nuga

de Jurnalul National    |    16 Apr 2008   •   00:00
Produsul zilei: Baton cu ciocolată neagră şi nuga
Sursa foto: Jurnalul foto/

Batoanele nuga-marţipan Allos ChocoConfiserie sînt o delicioasă combinaţie de nuga fină şi marţipan obţinute din miere.

Batoanele nuga-marţipan Allos ChocoConfiserie sînt o delicioasă combinaţie de nuga fină şi marţipan obţinute din miere. Batoanele mai conţin alune şi migdale şi sînt învelite în ciocolată neagră. Ingredientele folosite la prepararea acestor dulciuri sînt: miere de albine, 30% ciocolată neagră obţinută din masă de ca­cao, un pic de zahăr de trestie şi unt de cacao, 25% migdale şi 6% alu­ne. Ciocolata neagră conţine mi­ni­­mum 70% cacao. Toate ingre­dien­tele provin din culturi orga­­nice. 100 de grame de produs con­ţin, în medie, 465 kcal, 9,1 grame de proteine, 35,7 grame de carbo­hidraţi şi 31,8 grame de grăsimi.

 

ATENŢIE. Termenii biologic, organic, ecologic, precum şi prescurtări ale acestora – bio, eco – desemnează acelaşi tip de produse, fără chimicale. Termenul “orga­nic” este folosit în special de popoarele de limbă engleză, cel “bio” se foloseşte în mai multe ţări europene printre care Bulgaria, Franţa, Italia, Olanda şi Portugalia, în timp ce în România se foloseşte “ecologic”, la fel în ca în Suedia, Slovacia, Polonia şi în alte cîteva ţări.

×
Subiecte în articol: bio