x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei: Baton de cocos cu mango

Produsul zilei: Baton de cocos cu mango

15 Oct 2008   •   00:00
Produsul zilei: Baton de cocos cu mango

Batonul de cocos şi mango bio este fabricat de firma americană Oskri Organics. Produsul conţine 59% cocos deshidratat, 37% sirop de orez şi 4% mango.Batonul de cocos şi mango bio este fabricat de firma americană Oskri Organics. Produsul conţine 59% cocos deshidratat, 37% sirop de orez şi 4% mango.
Acest "dulce" este liber de gluten şi lactoză, motiv pentru care poate fi consumat fără probleme de persoanele cu intoleranţă la aceste substanţe. Potrivit etichetei nutriţionale, un baton de 53 de grame are 264 de calorii. De ce să consumăm un produs bio? Deoarece nu conţine coloranţi, conservanţi şi arome sintetice, pesticide şi alte "otrăvuri".
Termenii biologic, organic, ecologic desemnează acelaşi tip de produse, fără chimicale. Termenul "organic" este folosit în special de popoarele de limbă engleză, cel "bio" sau "biologic" se foloseşte în mai multe ţări europene, printre care Bulgaria, Franţa, Italia, Olanda, Germania şi Portugalia, în timp ce în România se foloseşte "ecologic", la fel ca în Suedia, Slovacia, Polonia şi în alte câteva ţări.

×
Subiecte în articol: bio