Ciocolata caldă organică Green&Black’s este un amestec de ciocolată neagră cu zahăr brut din trestie şi pudră de cacao. Pentru a obţine o cană cu băutură delicioasă, cremoasă şi foarte aromată trebuie să turnaţi lapte proaspăt, fierbinte, peste patru linguriţe cu produs.
Ciocolata caldă organică Green&Black’s este un amestec de ciocolată neagră cu zahăr brut din trestie şi pudră de cacao. Pentru a obţine o cană cu băutură delicioasă, cremoasă şi foarte aromată trebuie să turnaţi lapte proaspăt, fierbinte, peste patru linguriţe cu produs.
Potrivit etichetei nutriţionale, patru linguriţe cu ciocolată caldă – 5 grame – au 16 calorii, 1 g de grăsimi – din care 0,5 grame de grăsimi saturate –, 2 miligrame de sodiu şi 2 grame de carbohidraţi. Acest produs bio nu are colesterol şi nici substanţe chimice de sinteză periculoase care abundă în ciocolata caldă convenţională.
Termenii biologic, organic, ecologic, precum şi prescurtări ale acestora – bio, eco – desemnează acelaşi tip de produse, fără chimicale. Termenul "organic‘‘ este folosit în special de popoarele de limbă engleză, cel "bio‘‘ sau "biologic‘‘ se foloseşte în mai multe ţări europene, printre care Bulgaria, Franţa, Italia, Olanda şi Portugalia, în timp ce în România se foloseşte "ecologic‘‘, la fel ca în Suedia, Slovacia, Polonia şi în alte cîteva ţări.
Citește pe Antena3.ro