x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei:Orez Basmati integral

Produsul zilei:Orez Basmati integral

26 Ian 2009   •   00:00
Produsul zilei:Orez Basmati integral

Orezul Basmati de la Limafood este un produs certificat ecologic, ceea ce înseamnă că a fost cultivat fără "ajutorul" organismelor modificate genetic, a pesticidelor şi a altor chimicale de sinteză toxică pentru mediu şi pentru organismul uman.



Dacă sunteţi preocupaţi de sănătate şi vreţi să fiţi în formă, trebuie să vă asiguraţi că aveţi un regim alimentar echilibrat, că beţi destulă apă şi faceţi exerciţii fizice regulat. Trebuie, de asemenea, să înlocuiţi alimentele rafinate cu cele integrale.
Orezul Basmati Limafood nu este numai un produs ecologic, fără chimicale, ci şi unul integral. Orezul integral este una din cele mai bune surse de vitamine din grupul B, dar şi de magneziu, potasiu şi fosfor.
Basmati este un orez cu boabe extra lungi, cultivat în Punjab, pe pământul fertil de la poalele munţilor Himalaya. Este unul din soiurile de orez cele mai apreciate în lume şi are o aromă deosebită după ce este fiert. De altfel, în sanscrită, "basmati" înseamnă "cel aromat", "cel înmiresmat".

×
Subiecte în articol: bio