LaSelva este un producător bio german, care are o fermă în Italia, în însorita Toscană. Solul bogat în minerale şi climatul mediteranean conferă roşiilor un gust intens, dulceag. Roşiile mărunţite la conservă sînt făcute manual, din "fructe" proaspete, fără adaos de sare sau coloranţi şi conservanţi. Produsul este puţin pasteurizat.
LaSelva este un producător bio german, care are o fermă în Italia, în însorita Toscană. Solul bogat în minerale şi climatul mediteranean conferă roşiilor un gust intens, dulceag. Roşiile mărunţite la conservă sînt făcute manual, din "fructe" proaspete, fără adaos de sare sau coloranţi şi conservanţi. Produsul este puţin pasteurizat.
BENEFICII. Roşiile sînt remineralizante, revitalizante, digestive, stimulatoare ale secreţiei de suc gastric şi pancreatic, diuretice, dezintoxicante şi alcalinizante ale sîngelui. Curele cu roşii sînt recomandate în astenii, ateroscleroză, afecţiuni vasculare, gută, reumatism, litiază biliară şi urică, constipaţie, hipoaciditate gastrică, obezitate, boli de ficat, insuficienţă cardiacă cu edeme. În plus, roşiile bio sînt mai bogate în flavonoide – antioxidanţi – substanţe care ne protejează de bolile de inimă şi de hipertensiunea arterială. După zece ani de studiu, cercetătorii de la Universitatea California au constatat că nivelul flavonoidelor din tomatele eco este aproape dublu decît în cazul roşiilor crescute în sistem convenţional.
Citește pe Antena3.ro