Acest suc de struguri este produs de firma franceză Bonneterre. El a fost obţinut prin presarea fructelor proaspete. Zeama rezultată nu a fost filtrată şi a fost supusă unei pasteurizări uşoare, pentru ca substanţele nutritive din struguri să nu fie distruse, spune producătorul.
Acest suc de struguri este produs de firma franceză Bonneterre. El a fost obţinut prin presarea fructelor proaspete. Zeama rezultată nu a fost filtrată şi a fost supusă unei pasteurizări uşoare, pentru ca substanţele nutritive din struguri să nu fie distruse, spune producătorul.
Strugurii au asupra organismului efect reconfortant, vitaminizant şi mineralizant, fiind bogaţi în zaharuri, care au o mare valoare energetică, în lecitină, vitaminele A, B1, B2, B6, K şi PP şi în minerale – potasiu, fosfor, fier, magneziu.
ATENŢIE. Termenii biologic, organic, ecologic, precum şi prescurtări ale acestora – bio, eco – desemnează acelaşi tip de produse, fără chimicale, antibiotice, organisme modificate genetic şi neiradiate.
Termenul "organic‘‘ este folosit în special de popoarele de limbă engleză, cel "bio" (biologic) se foloseşte în mai multe ţări europene printre care Bulgaria, Franţa, Italia, Olanda şi Portugalia, în timp ce în România se foloseşte "ecologic", la fel ca în Suedia, Slovacia, Polonia şi alte cîteva ţări.
Citește pe Antena3.ro