Sucul de struguri Biotta este tonifiant şi creşte rezistenţa organismului. În plus, este un produs certificat bio, fără pesticide, arome, coloranţi sau aditivi chimici.
Acest suc este preparat din struguri ecologici proaspeţi, din soiurile Merlot şi Lambrusco. Produsul este obţinut prin metode ecologice de pasteurizare şi centrifugare – fără procese chimice, cu foarte puţine etape de încălzire –, nu este diluat cu apă, nu are adaos de sucuri concentrate, arome, coloranţi şi aditivi artificiali, potrivit informaţiilor furnizate de firma importatoare Biosens. Strugurii sunt bogaţi în vitaminele C, E, D, B1, B2, B3, B5, B6 şi B9, în minerale precum sodiu, potasiu, magneziu, calciu şi fier, dar şi în proteine, glucide, lipide şi fibre alimentare, foarte importante pentru menţinerea sau recăpătarea stării de sănătate. În plus, strugurii stimulează metabolismul şi favorizează eliminarea acidului uric. Sucul de struguri are efect depurativ, diuretic, tonifiant, fiind indicat în bolile infecto-contagioase (scarlatină, rujeolă, varicelă, gripe) şi tumori maligne. Acesta conţine cantităţi mari de dextroză şi fructoză naturală ce dau corpului energie.
Citește pe Antena3.ro