x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Produsul zilei: Sucul bio care îmbunătăţeşte digestia

Produsul zilei: Sucul bio care îmbunătăţeşte digestia

14 Oct 2008   •   00:00
Produsul zilei: Sucul bio care îmbunătăţeşte digestia

Sucul Biotta Digest este preparat dintr-un amestec de suc de prune şi extract de smochine, la care au fost adăugate sucuri de mere, grepfruit, lămâie şi aronie.



Sucul Biotta Digest este preparat dintr-un amestec de suc de prune şi extract de smochine, la care au fost adăugate sucuri de mere, grepfruit, lămâie şi aronie. Este obţinut din fructe bio proaspete, mixate cu un ceai din plante eco pentru ameliorarea efectelor. Sucul nu conţine arome, coloranţi sau aditivi artificiali.
Prunele şi smochinele, care conţin sorbitol şi fibră solubilă, sunt recunoscute pentru influenţa lor pozitivă asupra digestiei. Mărul conţine zaharoză, celuloză, pectină, săruri minerale şi vitaminele B1, PP, A şi C şi este diuretic, antiseptic intestinal şi laxativ. Sucul de grepfruit – o bună sursă de vitamine, potasiu, acid folic, tiamină şi magneziu – arde caloriile şi accelerează metabolismul, iar cel de lămâie are o acţiune bactericidă şi antiseptică generală. Fructele de aronia (Aronia Melanocarpa) aduc un plus de vitamine – C, P, A –, flavone, taninuri şi saponozide.

×
Subiecte în articol: bio