Monograno – Valentino Felicetti – sunt produse în Italia din ingrediente exclusiv ecologice. Consumându-le, nu vă veţi "otrăvi" organismul cu pesticide şi alte chimicale şi vă veţi bucura de savoarea unei specialităţi tipic italiene.
Compania Selezioni Monograno – Valentino Felicetti – are o experienţă de 100 de ani în producţia de paste făinoase. Aceste Tagliatelle sunt preparate după o reţetă tradiţională italiană, din făină de grâu dur integral, ouă bio şi apă dintr-un izvor situat la peste 2.000 de metri pe Muntele Latemar, în Val di Fiemme. Ele sunt uscate în aerul pur al Dolomiţilor, ceea ce le conferă o aromă unică. Făina din grâu integral este mult mai sănătoasă şi hrănitoare, deoarece păstrează intacte elementele esenţiale din toate cele trei părţi ale bobului de grâu: vitaminele B, E şi antioxidanţii în care este bogat germenul, carbohidraţii şi proteinele din membrana interioară şi fibrele, complexul de vitamine B şi mineralele din membrana exterioară. În plus, grâul dur este bogat şi în biotină. Substanţele hrănitoare din grâu sunt completate de proteinele din ouăle ecologice.
Citește pe Antena3.ro