x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Lidia Fecioru, despre ceaiul care îi ajută pe bărbați: În fiecare zi, creştem cu câte o picătură, până ajungem să bem 30 de picături în ultima zi

Lidia Fecioru, despre ceaiul care îi ajută pe bărbați: În fiecare zi, creştem cu câte o picătură, până ajungem să bem 30 de picături în ultima zi

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   09:15
Lidia Fecioru, despre ceaiul care îi ajută pe bărbați: În fiecare zi, creştem cu câte o picătură, până ajungem să bem 30 de picături în ultima zi

Bioenergoterapeutul, Lidia Fecioru, a explicat că un ceai preparat dintr-o plantă cunoscută poate fi de ajutor bărbaților care se confruntă cu probleme de prostată. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse" de la antena3.ro, Fecioru a prezentat metoda sa pentru tratarea adenomului de prostată.

Potrivit experienței sale, rostopasca, o plantă cunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare, poate fi folosită în acest sens. Pentru a prepara acest remediu, rostopasca este măcinată și sucul extras din ea, care este amestecat cu alcool de 70 de grade în proporție egală. Amestecul rezultat este păstrat la frigider și administrat într-un mod specific.

„Există un leac foarte bun și care vindecă adenomul de prostată, dar pe cel benign, nu pe cel malign, pentru că acolo se intervine chirurgical și medicamentos.

Strângem rostopască, o dăm prin mașina de tocat și stoarcem sucul din ea. Se spune că acela e laptele de rostopască.

El se amestecă cu alcool de 70 de grade, în proporţie de 1 la 1, adică cât suc de rostopască avem, atâta alcool punem. Şi îl păstrăm la frigider.

Cum bem din el? Se începe de la o picătură pusă în 100 de mililitri de apă - sper să nu iasă la testul de alcool pentru cei care conduc - și facem așa 30 de zile.

În fiecare zi, creştem cu câte o picătură, până ajungem să bem 30 de picături în ultima zi. Apoi, începem invers, în descreştere, până ajungem la o picătură. Tratamentul se face timp de două luni de zile. 

De asemenea, se poate face și ceaiul de rostopască, care e foarte bun, nu numai picăturile. Poate unora le e greu să facă sucul de rostopască.

Ceaiul de rostopască se face din o lingură de plante la 200 de grame de apă fierbinte, se lasă la macerat două ore.

După aceea, se ia câte o lingură de trei ori pe zi din acel ceai, înainte de masă. 

Perioada de tratament este tot la fel: se ia o lună, se face pauză o lună, după aceea se repetă încă o lună de zile", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

×