x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste, GHEARA DIAVOLULUI este... LEACUL LUI DUMNEZEU. Ce boli vindecă această plantă miraculoasă

Tratamente naturiste, GHEARA DIAVOLULUI este... LEACUL LUI DUMNEZEU. Ce boli vindecă această plantă miraculoasă

30 Iun 2019   •   00:39
Tratamente naturiste, GHEARA DIAVOLULUI este... LEACUL LUI DUMNEZEU. Ce boli vindecă această plantă miraculoasă

Unele dintre tratamentele naturiste pe care vi le propunem pe acest site uimesc nu doar prin eficiența lor, ci și prin denumirile exotice. Este cazul și cu această plantă, folosită în nu mai puțin de 7 tratamente naturiste, pentru boli foarte grele.

În ciuda numelui respingător, care provine de la forma fructului său oval, încapsulat în coaja lemnoasă, cu doi spini centrali mari și două rânduri laterale de brațe acoperite de țepi, această plantă alină durerea, fiind totodată un remediu eficient în tratarea şi prevenirea afecţiunilor de tot felul, fiind folosită în tratamente naturiste

Gheara diavolului ( Harpagophytum procumbens ), planta ierboasă care crește pe terenuri nisipoase și foarte aride, la altitudini de 500-1000 de metri, în Africa de Sud, în Namibia și în Madagascar, este unul din cele mai puternice remedii naturale împotriva durerilor, reușind, prin proprietățile sale antiinflamatorii și analgezice, să îmbunătățească mobilitatea persoanelor care suferă de osteoartrită sau de reumatism degenerativ.

Partea cea mai frecvent folosită a plantei sunt tuberculii, partea umflată a rădăcinii, din care se extrag substanţele antiinflamatoare, care ulterior ajung în compoziţia medicamentelor, a gelurilor şi a cremelor. Rezultate foarte bune în terapie s-au obținut și din frunze și flori.
Gheara diavolului este folosită în prevenirea și tratarea unor boli, dintre care amintim:

Vezi și WC ul poate să „prezică” dacă vei avea un atac de cord. Află cum


1. Ateroscleroza - tratamentul cu gheara diavolului poate preveni ateroscleroza, dacă este administrat într-o cură de o lună şi jumătate. Datorită efectului său antioxidant ajută la preîntâmpinarea depunerilor de colesterol pe pereţii vaselor de sânge. Are efect de reducere a nivelului colesterolului din sânge și de combatere a hipertensiunii, principalele premise de formare a plăcilor de aterom pe artere. 

Citește pe ANTENA SATELOR ca să afli cum poți folosi gheara diavolului pentru alte 6 tratamente naturiste.

×