x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Tratamente naturiste. Sucul 100 % natural care fluidizează sângele și are grijă de inima ta

Tratamente naturiste. Sucul 100 % natural care fluidizează sângele și are grijă de inima ta

11 Apr 2019   •   11:59
Tratamente naturiste. Sucul 100 % natural care fluidizează sângele și are grijă de inima ta

Nu trebuie să lași să trecă vara fără a face o cură de suc din aceste legume ale căror proprietăți curative sunt de notorietate.

Trebuie să știți însă că sucul obtinut din aceste legume este mai valoros decât leguma proaspătă, deoarece antioxidanții pretioși continuti devin mai ușor de asimilat în condițiile fierberii.

Bogat în vitamina A și C, sucul obtinut din aceasta leguma reprezintă unul dintre cei mai puternici antioxidanți, care stimulează metabolismul și sistemul imunitar și reduce efectele nocive ale radicalilor liberi. Pe lângă acestea, sucul binefăcător conține cantități mari de vitamina K, B1, B2, B5, B6, dar și de potasiu, magneziu, fier și fosfor care luptă împotriva infecțiilor, stimulează energia și oferă o piele frumoasă.
În plus, ........

Află despre ce LEGUMĂ MIRACULOASĂ este vorba și citește tot ce trebuie să știi despre SUCUL NATURAL CARE FLUIDIZEAZA SANGELE

×