x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Află cât de sănătos ești, în funcție de al câtelea născut ești în familie. Ordinea nașterii poate prezice inteligența și sănătatea ta

Află cât de sănătos ești, în funcție de al câtelea născut ești în familie. Ordinea nașterii poate prezice inteligența și sănătatea ta

30 Mai 2017   •   20:35
Află cât de sănătos ești, în funcție de al câtelea născut ești în familie. Ordinea nașterii poate prezice inteligența și sănătatea ta

Te-ai întrebat vreodată cât de mult îți influențează viața ordinea nașterii tale? De la relații și sănătate, până la cariera și educație, al catalea nascut esti in familie poate avea efecte substanțiale asupra personalității și a modului în care interacționați cu ceilalți.

Ordinea noastră de naștere ne-a prezis personalitatea în mare măsură. Cu toate acestea, există noi cercetări care revigorează acum aceste idei și, mai ales, vedem interacțiunea dintre biologia și psihologia noastră. Cercetările arată că ordinea nașterii poate prezice consecințele asupra sănătății.

Mulți au auzit termenul "ordin de naștere" fără a înțelege pe deplin ce înseamnă. Ordinea nașterii se referă la poziția din familie pe care o ocupă un copil în momentul în care se naște.

Află Cum și-a băgat NAPOLEON BONAPARTE nasul în RETETA MITITEILOR ROMÂNEȘTI? Ce datorează românii lui Napoleon?

Un copil poate fi cel mare, mijlociul sau cel mai mic. Desigur, sunt mai multe posibilități, dar, în general, această ordine este cea mai frecvent studiată, deoarece există un procent mai mare de părinți care au doi sau trei copii.

Primilor-născuți li se oferă o mulțime de avantaje. Ei primesc toată afecțiunea părinților lor. Dar avantajele vin cu un preț. S-a descoperit că o copilărie plină de excese duce la mai multe complicații de sănătate, mai târziu în viață. Primii născuți sunt mai predispuși la diabet, tulburări metabolice și obezitate. (PM)

Ordinea in care te-ai nascut in familie se pare ca nu influenteaza doar personalitatea, ci si starea de sanatate. Cel putin asa sustin diverse studii prezentate de Rd.com.

Primii nascuti, predispusi la alergii, diabet si hipertensiune

..............................

Citește continuarea AICI

×