x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Alimentul minune care te ajută să slăbești și-ți ține de foame. Poți mânca oricât

Alimentul minune care te ajută să slăbești și-ți ține de foame. Poți mânca oricât

10 Iul 2016   •   22:01
Alimentul minune care te ajută să slăbești și-ți ține de foame. Poți mânca oricât
Sursa foto: Wavebreakmedia Ltd/Getty Images/Wavebreak Media

Minunile sunt rare dar iată că natura a avut grijă de noi și ne-a mai lăsat câte-o bucurie. În general, vă tot spun să fiți atenți la cantitatea de mâncare, chiar dacă e sănătoasă, pentru că și cele mai benefice alimente vă îngrașă dacă le mâncați în exces.

Iată, însă, că există un aliment care face minuni și pentru care nu vă pun restricții nici în timpul curei de slăbire. Și nu e fruct! Bine sau ce?! :)) Dar să nu mai prelungim suspansul. Este vorba despre urdă. Iată de ce spun că e un miracol pentru organism și siluetă, deopotrivă.

 

1. Conține puține grăsimi

Spre deosebire de alte brânzeturi, deci nu îngrașă ca ele. În general, brânzeturile trebuie consumate ca aperitiv sau condiment și o cantitate limitată pe zi, tocmai pentru că au conținut mare de grăsime. Nu este cazul urdei.

2. Este foarte sățioasă

Deci nu vei putea consuma cantități industriale așa că acea cantitate de grăsime pe care o conține nu riscă să te îngrașe plus că senzația de sațietate durează mult timp.

3. Ajută la creșterea masei musculare

Pe lângă faptul că are conținut redus de grăsime, urda este bogată în proteine și, în special, aminoacizi ramificați care ajută la creșterea masei musculare. Desigur, dacă faceți mișcare. Nu va crește stând pe canapea. :)) Masa musculară consumă mai multe calorii, deci vă va ajuta să slăbiți, pe lângă faptul că veți arăta tonifiat(ă). Și așa ajungem la punctul 4.

4. Vă ajută să slăbiți

Pe de o parte prin creșterea masei musculare, cum am explicat mai sus, dar proteinele din urdă au și proprietatea de a intensifica arderi, deci ajută, de asemenea, la slăbit.

 

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: urda