x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Apel umanitar - Andreea Popescu are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

Apel umanitar - Andreea Popescu are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

24 Sep 2011   •   08:10
Apel umanitar - Andreea Popescu are nevoie de ajutor în lupta cu cancerul

Andreea Popescu, care lucreaza in prezent la asociatia Mai Mult Verde, unde deruleaza proiecte atat de frumoase in ajutorarea mediului si a stilului de viata sanatos, are acum nevoie de ajutorul nostru.

Simptomele ingrijoratoare au aparut in acesta primavara cand durerile la genunchi nu ii dadeau pace. Gimnastica medicala, masajele si sedintele de fizioterapie nu au fost nici pe departe folositoare, astfel ca in luna august s-au extins catre sold iar in urma unei analize RMN s-a descoperit o tumora cu osteosarcom condroblastic, mai exact cancer osos.

Andreea s-a internat intr-o clinica din Turcia unde urmeaza un tratament de chimioterapie. Insa totul este foarte costisitor.
Urmeaza sa fie operata pentru extragerea tumorii si montarea unei proteze la sold. Interventia costa 25.000 de euro iar fiecare tratament de chimioterapie (14 in total) costa 3000 de euro.

Orice suma de bani (in lei) poate fi donata in contul RO18BTRL04601201S65262XX deschis la Banca Transilvania pe numele Andreea Popescu.

×
Subiecte în articol: pagina de suflete