x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Brănză nobilă pentru toţi

Brănză nobilă pentru toţi

de Cristina Andreea Calin    |    13 Iul 2007   •   00:00
Brănză nobilă pentru toţi

Brănza cu mucegai alb nobil Camembert Hochland conţine "lapte de vacă pasteurizat, sare, cheag, fermenţi, Penicillium candidum". Pentru 100 de grame de produs, valorile nutriţionale oferite de producător sunt "proteine 17 g, glucide 1 g, lipide 32 g", iar valoarea energetică este de 1,490 kj (360 kcal)/ 100 g.

Ce bem, ce măncăm


Â

Brănza cu mucegai alb nobil Camembert Hochland conţine "lapte de vacă pasteurizat, sare, cheag, fermenţi, Penicillium candidum". Pentru 100 de grame de produs, valorile nutriţionale oferite de producător sunt "proteine 17 g, glucide 1 g, lipide 32 g", iar valoarea energetică este de 1,490 kj (360 kcal)/ 100 g.

ANALIZĂ Produsul analizat face parte din categoria brănzeturilor cu mucegai alb nobil bogat in grăsimi de origine animală (32 g/100g produs) şi cu valoare energetică ridicată, ne explică profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare. Penicillium candidum conferă produsului calitatea de brănză cu mucegai nobil. Brănza Camembert analizată este un produs care poate fi consumat cu moderaţie de către toate persoanele sănătoase şi active. Specialistul nostru ne spune că cei care au o dietă echilibrată şi fac activitate fizică in mod regulat pot consuma acest produs zilnic. O atenţie deosebită trebuie să aibă persoanele cu intoleranţă la lactoză, din cauza alergiilor pe care le poate declanşa.

×
Subiecte în articol: bun de consum