x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cât de slabi trebuie să fim. Despre standarde, ipocrizie, sănătate și câteva sugestii simple

Cât de slabi trebuie să fim. Despre standarde, ipocrizie, sănătate și câteva sugestii simple

11 Dec 2017   •   21:30
Cât de slabi trebuie să fim. Despre standarde, ipocrizie, sănătate și câteva sugestii simple

Scriu zilnic, pentru acest blog, despre ce trebuie să mănânce sau să facă cineva care vrea să slăbească sau să aibă o siluetă frumoasă și tonifiată. Și primesc tot felul de comentarii și de întrebări. Asta e o parte foarte interesantă a experienței cu blogul. Am fost întrebată dacă nu-s prea slabă, asta fiind varianta blândă, mi s-a spus că am fundul sau sânii prea mici sau că arăt perfect. Ideea e că părerile sunt împărțite și fiecare e sigur că deține adevărul absolut.

Femei care vor să fie foarte slabe sau bărbați cărora pe plac femeile atletice și tonifiate sau tabăra celor care decid că femeia trebuie să fie rotundă ca să ai pe ce să pui mâna. Acum eu nu știu dacă toți bărbații preferă să pună mâna pe mușchi sau pe grăsime, pe sâni mari sau mici, siliconați sau naturali dar în mod clar există o dilemă:

Cât de slab(ă) trebuie să fii?

Cât îți place ție zic eu. Ăsta mi se pare cel mai important lucru în viață: să fii tu mulțumit și împăcat cu tine. Desigur că eu am mai expus aici, pe blog, și latura care ține de sănătate. V-am spus și v-am arătat că grăsimea din jurul taliei, de exemplu, îți arată că ai grăsime și în jurul organelor, nu e doar un înveliș care-ți ține de cald iarna. Ca-n figura de mai jos.

Acum, eu în viață sunt pentru libertate totală. Fiecare face ce vrea și-și asumă ceea ce face. Deci am dat o informație și fiecare o gestionează cum dorește. Dar, clar, nu există un standard de frumusețe, tonifiere și de grosime a taliei.

Găsești parteneri de sex indiferent de siluetă, poți și să te căsătorești fără probleme, dacă asta-ți dorești și te face să te simți împlinit(ă).

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×