x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cea mai bună metodă pentru a avea abdomen plat

Cea mai bună metodă pentru a avea abdomen plat

09 Ian 2018   •   23:10
Cea mai bună metodă pentru a avea abdomen plat
Sursa foto: YekoPhotoStudio/Getty Images/iStockphoto

Abdomenul plat nu doar că arată frumos la plajă dar este și semn de sănătate pentru că grăsimea din jurul taliei indică existența grăsimii și în jurul organelor ceea ce este foarte periculos. Vorbiți cu orice doctor și va confirma tot ce vă spun.

Cu alte cuvinte, oricât de slab(ă) ai fi, dacă ai colăcei în jurul taliei, trebuie să slăbești. Asta pentru partea cu sănătatea. Dacă mai vrei și pătrățele, trebuie să și muncești puțin. Iar, când vine vorba despre abdomen, trebuie să îmbini nutriția cu mișcarea, pentru rezultate spectaculoase. Vor exista și oameni care-ți vor spune că se poate și fără. Da, mai există și norocoși pe lume. Vorbim însă acum despre oameni normali. Iar femeile, în special, au tendința genetică de a depune grăsime în jurul taliei și sub formă de celulită.

Așadar, pentru a scăpa de colăceii din jurul taliei, trebuie un program care să atingă două planuri: dat jos șuncile și antrenarea mușchilor. Iată deci pas cu pas ce e de făcut.

1. Curăță-ți dieta

Bineînţeles că dacă mănânci cantităţi industriale de mâncare te vei îngrăşa peste tot inclusiv pe abdomen. Dar şi dacă mănânci puţin dar prost ai şanse enorme să nu ai un abdomen frumos şi reliefat nici dacă faci sute de abdomene. A devenit deja un clişeu că „abdomenul se face în bucătărie”. Asta pentru că, în proporţie de peste 90% aş zice, abdomenul reliefat depinde de ce mănânci.

Citeste mai mult pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: abdomen plat andreea sava