x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Sfaturi de frumusețe. Cele mai dorite tunsori în 2024

Sfaturi de frumusețe. Cele mai dorite tunsori în 2024

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   21:30
Sfaturi de frumusețe. Cele mai dorite tunsori în 2024
Sursa foto: shutterstock

Tunderea și coafarea părului au rolul de a-l face să arate mai frumos și mai sănătos, ceea ce înseamnă o schimbare fizică dar și psihică pentru orice femeie.

Însă este important să nu iei o decizie sub impulsul momentului, să ții cont de textura firului de păr dar și de forma feței. 

Iată câteva tunsori la modă în 2024:

Bob cu răsucire
Tunsoarea bob a avut perioada sa de glorie în 2020. Este un stil care nu are nevoie de prea multă întreținere și dă volum părului. În acest an sunt la modă două variante: ​​bob-ul ciupercă și bob-ul de supermodel al anilor ’90, gen Cindy Crawdord.

Bob-ul „ciupercă” este tot o variantă a anilor ’90. Look-ul este inspirat de bobul negru pe care Uma Thurman l-a purtat în „Pulp Fiction”. Îl poți aranja drept, cu ajutorul unui ondulator, întorcându-l la vârfuri. Crează un look elegant și retro, și poate fi purtat cu breton sau cu cărare pe mijloc.

Pixie creț
Această tunsoare pune accent pe păstrarea texturii naturale a părului. 

„Semnătura acestui look este un strat care traversează ușor fruntea. Acest lucru adaugă volum și dramatism”, spune Sunnie Brook, citată de The List.

Acest look ondulat actualizează tunsoarea pixie cu un breton moale și ondulat peste frunte. Straturile înalte, drapate ușor deasupra ochilor, dau strălucire feței, notează catinero.

 

×
Subiecte în articol: tunsori păr